YIN YOGA for å styrke immunsystemet før vinteren!

En rolig  YIN YOGA time med fokus på å styrke immunsystemet før vinteren setter inn 🙂

Lørdag 20.oktober kl 10.45-12.00.

Høsten har kommet med sitt fargesprakende fyrverkeri i rødt, gult og oransje. En årstid som markerer en endring i energien rundt oss. Naturen får et mer Yin aspekter ved seg. Det er tid for å sakte ned, sende energien innover og finne mer ro og stillhet.

I Tradisjonell Kinesisk medisin er denne tiden knyttet til elementet Metall. I kroppen er det Lunge og Tykktarm meridianene som representerer dette elementet.

To organer som er viktige for opprettholde et sterkt immunsystem, opprettholde god energi inn i mørketiden og ikke minst styrke vår evne til å lære oss å ta i mot det livet gir oss av vitalitet. Gi slipp på det vi ikke lenger trenger og skape en styrke og kraft i oss.

På denne Yin timen skal vi jobbe med asanas som stimulerer og balanserer Lunge- og Tykktarm-energien i kroppen. Du vil lære deg øvelser som åpner opp spenninger i bryst og øvre rygg. Jobbe med at Lungeenergien kan få flyte friere og lære deg et par akupressur punkter som du kan bruke for å styrke energiene i disse meridianen slik at du  har noen hjelpemidler i en tid der forkjølelser og influensaer venter….

Timen krever ingen forkunnskaper om yoga og er åpen for alle som ønsker.

Pris 165,- og påmelding via post@inspira1.no eller ved å bruke kontaktskjema på hjemmesiden her.

Velkommen til en rolig og styrkende yin yoga time på Inspira yoga&pilates. 🙂