YIN YOGA for høsten :-) Lørdag 22. september kl 10.45-12.00

September er måneden for overgang til en mer Yin-årstid; høsten og etter hvert vinteren.
Det er en fin tid til å vende fokus tilbake til senter, skape stabilitet, balanse og lande før kulden setter inn.

På denne Yin-inspirerte yogatimen skal vi ha fokus på Mage og Milt, organer som i kinesisk medisin (TKM) er knyttet til sensommeren og elementet jord.

I TKM er magen et organ som bryter ned mat og væske til rene og urene deler. Mage-energibanen er også knyttet til «magefølelsen» vår, vår selvtillit og selvfølelse. Derfor er det viktig at energibanen til magen er godt balansert.

Milten vår er det største lymfeorganet og viktig for vårt immunsystem. Den fungerer som et filter for blodet vårt der den renser blodet og bryter ned skadede blodceller. I TKM er dette et av de viktigste organene når det gjelder å styrke vår energi og livsglede, ergo har den stor innvirkning på å vårt humør.

Timen starter med en guidet meditasjon. Vi gjør så yoga i et rolig tempo der fokuset er hvilende, passive og mykgjørende øvelser. Vi fokuserer på å lande i øyeblikket, grunde oss og skape en ny og gunstig kraft for årstiden som venter oss.
I tillegg vil vi snakke litt om hvilke type matvarer som påvirker din mage- og miltenergi og hva som er nærende i denne årstiden.

Timen passer for alle – enten du er erfaren eller ny i yoga.

Du er hjertelig velkommen til en god start på lørdagen og høsten!
Pris kr: 165,-

Påmelding via kontaktskjema på www.inspira1.no eller post@inspira1.no.
Du er sikret plass når timen er betalt via Vipps til 93833301.

Velkommen!